Bankia llança Waiap per a liderar els pagaments digitals en comerços a Espanya

392

Actualitat Diària

Bankia, en col·laboració amb Sipay, ha desenvolupat Waiap, la seva nova plataforma de pagaments que està dirigida a comerços digitals de qualsevol grandària i que té com a objectiu millorar l’experiència d’usuari i ajudar els comerços a vendre més.

Waiap és un Proveïdor de Serveis de Pagament (PSP), totalment alineat amb la normativa PSD2, que permetrà als comerços oferir als seus clients tots els mitjans de pagament disponibles en el mercat d’una manera senzilla i integrada.

A més, aquesta nova plataforma anirà integrant els nous mitjans de pagament i formats que vagin apareixent, com wallets o xarxes socials, entre altres, mantenint la filosofia de creador de solucions per al comerç en constant adaptació a les tendències i formes de pagar dels consumidors.

Waiap pretén ajudar a optimitzar el pagament invisible o pagament sense fricció en els comerços, amb la finalitat de millorar la seva experiència de client. A més, compta amb altres eines com els formats de pagament simplificat o la gestió del frau.

Dins de les noves funcionalitats que ofereix Waiapes troba una nova eina de gestió que mostra d’una manera senzilla la informació del comerç, incloent gràfiques sobre l’evolució de les vendes, les devolucions o els mitjans de pagament utilitzats. A més, permet gestionar els cobraments de manera senzilla i unificada.
Gràcies a això, es pot conèixer quin mitjà de pagament és el favorit dels seus clients, quin percentatge de vendes sobre el total representa el comerç en línia o triar un rang de dates per a monitorar els seus ingressos.

Per al director de Banca Digital de Bankia, Félix Uriarte, “amb Waiap fem un pas molt important en el nostre procés de transformació digital dels serveis que prestem als clients, tal com ens estan reclamant”.

Per part seva, el CEO i fundador de Sipay, José Luis Nevado, “l’acord estratègic dut a terme amb Bankia ens permet posar la nostra tecnologia a la disposició de noves solucions i serveis el principal focus dels quals és millorar l’experiència d’usuari i apostar per la invisibilitat del procés de pagament, pilars fonamentals en la nostra visió del futur del sector”.

Amb aquest nou servei d’alt valor afegit per al client, Bankia reforça la seva estratègia de convertir-se en líder en mitjans de pagament. Així, la quota de mercat de Bankia en facturació de TPVs es va situar a tancament de 2018 en el 12,3%, mentre que la facturació va avançar un 15,2% el passat exercici.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací