Bankia i Afí SGR renoven el seu acord per a afavorir el finançament a autònoms i pimes valencianes

309

Actualitat Diària

Bankia i Afí SGR, societat de garantia recíproca de la Comunitat Valenciana, han renovat el seu acord de col·laboració amb l’objectiu d’afavorir l’accés a finançament de microempreses, pimes i autònoms de la Comunitat Valenciana.

En virtut d’aquest conveni, Bankia posa a la disposició del teixit empresarial valencià una línia de finançament dotat amb 15 milions d’euros a la qual podran accedir tots els interessats que comptin amb l’aval d’Afí SGR. Foto 2 (1)

A la signatura de l’acord, celebrada en la seu de Bankia a València, han assistit el president d’Afí SGR, Manuel Illueca; la directora general d’Afí SGRa la Comunitat Valenciana, Cristina Alemany; el director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló, Jaime Casas, i la directora Comercial de la Territorial de Bankia a València i Castelló, Rosa Piqueras.

La línia de finançament ofert per Bankia podrà destinar-se a necessitats d’inversió i circulant de fins a 500.000 euros, amb un termini màxim de 15 anys -més dos anys de manca- per a operacions d’inversió i de 12 mesos per a necessitats de circulant. Així mateix, el conveni estableix unes condicions financeres molt competitives per a tots els interessats que comptin amb establiment o seu social a la Comunitat Valenciana.

El director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló, Jaime Casas, ha subratllat que “Afí SGR és per a la nostra entitat un col·laborador fonamenta i un instrument molt útil per a acostar els nostres productes financers al teixit empresarial de la Comunitat Valenciana”. Casas ha afegit, a més, que “en Bankia col·laborem any rere any amb la societat avalista de la Comunitat Valenciana pel seu paper social i dinamitzador de l’economia”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací