Bankia dóna suport amb 450.000 euros programes socials de Creu Roja en 2019

303

Actualidad Diària

Bankia dóna suport amb 450.000 euros programes socials de Creu Roja en 2019, centrats especialment en una de les principals línies d’acció social de Bankia com és l’ocupabilitat de persones d’especial vulnerabilitat. En la signatura de l’acord de col·laboració, que s’ha celebrat en la seu de Bankia a Madrid, han participat la directora general adjunta de Comunicació i Relacions Externes de Bankia, Amalia Blanco; el director de Responsabilitat Social Corporativa de Bankia (RSC), David Menéndez, i el secretari general de Creu Roja, Leopoldo Pérez.

Bankia i Creu Roja duen a terme des de 2014 programes d’ocupació en els quals han participat un total de 11.475 persones, de les quals 5.195 han aconseguit ocupació, la qual cosa suposa una taxa d’inserció del 45%.

L’entitat financera ha recolzat en els últims sis anys amb un total de 3,8 milions d’euros els programes ‘Suport a l’ocupació +45’, ‘Requalificació de persones afectades per la crisi’ i ‘Iniciatives per a la millora de l’ocupabilitat per a dones víctimes de violència de gènere’. Bankia ha promogut un total de 14 projectes de requalificació de persones afectades per la crisi, 24 projectes destinats a millorar l’ocupabilitat de persones majors de 45 anys, i sis projectes per a millorar l’accés a l’ús de dones víctimes de violència de gènere.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací