Bankia dóna servei als municipis amb el risc d’exclusió financera per mitjà de les seves ofibuses

264

Actualitat Diària

Els ofibuses de Bankia, oficines mòbils que permeten als usuaris, siguin o no clients de l’entitat, realitzar les operacions habituals d’una oficina, donen servei a 250.000 persones que viuen en 373 petits municipis en risc d’exclusió financera de sis comunitats autònomes.

Els ofibuses recorren gairebé 43.000 quilòmetres al mes i operen a les províncies de Madrid, València, Castelló, Ávila, Segòvia, La Rioja, Ciudad Real i Granada, després de la incorporació a la ruta d’Andalusia el mes d’abril passat.

Aquest servei de Bankia dóna la possibilitat de retirar efectiu, realitzar ingressos o pagament de rebuts i impostos al quart de milió de persones que resideixen, segons les dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), en aquestes localitats que atén el ofibus i que estan en risc d’exclusió financera.

Ofibuses Bankia

De mitjana, es realitzen unes 220.000 operacions anuals en aquestes sucursals mòbils que estan operatives de 08.00 a 18.00 hores de dilluns a dijous i els divendres des de les 08.00 fins a les 15.00.

Bankia té cinc ofibuses a Castella i Lleó, dos a la Comunitat Valenciana i La Rioja, i un en la Comunitat de Madrid, Castella-la Manxa i Andalusia.

A Segòvia, les oficines mòbils de Bankia atenen un total de 91 poblacions i recorren una mitjana mensual de 7.000 quilòmetres i a Àvila, donen cobertura a 73 localitats gràcies a un recorregut de 7.200 quilòmetres.

A València, els ofibuses donen servei en 35 localitats completant un itinerari de 4.000 quilòmetres al mes i a Castelló, les poblacions ateses són 35 i els quilòmetres recorreguts un total de 5.000.

A La Rioja, els dos ofibuses de l’entitat recorren 8.300 quilòmetres al llarg del mes per a donar cobertura a 57 pobles; el ofibus que ofereix servei a Madrid permet realitzar operacions bancàries en 37 municipis en un recorregut de 3.100 quilòmetres i a Ciudad Real, un ofibus realitza una ruta de 5.000 quilòmetres per a atendre 13 poblacions.

El ofibus que s’ha incorporat a la ruta de Granada dóna servei a 32 localitats en risc d’exclusió financera en un recorregut de 3.000 quilòmetres al mes.

A més, els ofibuses de Bankia ofereixen cobertura en esdeveniments culturals i esportius com la Fira del Llibre de Madrid i el Gran Premi del Mundial de Motociclisme que se celebra a Xest (València).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací