Bankia destina 275.000 euros a 39 projectes solidaris triats pels seus empleats en la Comunitat

304

Actualitat Diària

Bankia ha destinat gairebé 275.000 euros a donar suport, a través del programa ‘Xarxa Solidària 2018’, a un total de 39 ONG de la Comunitat Valenciana gràcies al compliment d’objectius dels empleats del banc durant l’any passat.

Més de 8.100 persones s’han beneficiat a la regió dels projectes duts a terme en temes tan diversos com la integració laboral, l’atenció a les persones amb discapacitat o l’atenció a situacions de pobresa i persones en risc d’exclusió.

A través d’aquest projecte, l’entitat financera recolza iniciatives de les ONG amb una dotació que varia entre els 1.000 i els 10.000 euros anuals, depenent del percentatge obtingut en el compliment dels objectius de negoci.

El director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló, Jaime Casas, ha assenyalat que “el programa ‘Xarxa Solidària’ forma part de l’ADN de Bankia, perquè el treball i l’esforç dels professionals del banc en la comunitat es veu recompensat amb el suport als projectes que ells decideixen”.

“És un programa que sentim molt nostre, ens permet demostrar la professionalitat i el compromís social de tots els professionals del banc i comprometre’ns amb projectes solidaris pròxims”, ha destacat.

En 2018, Bankia va destinar gairebé 2 milions d’euros a donar suport, a través de ‘Xarxa Solidària’, a un total de 275 ONG de tota Espanya gràcies al compliment d’objectius dels seus professionals i els programes dels quals han beneficiat a 86.000 persones en tot el territori nacional.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací