La AVI incentivarà la labor innovadora en la Comunitat amb la financiació de 47 projectes

305

Les solucions afecten a una amplia varietat de sectors des de la construcció a l’automoció, passant pel tèxtil o la ceràmica entre altres

Actualitat Diària

La Agència Valenciana de la Innovació (AVI) recolzarà un total de 47 projectes de innovació en el marc del seu programa de ajudes per a la consolidació de la cadena de valor empresarial, que en la convocatòria de 2019 està dotat amb més de quatre milions de euros.

La AVI finància a través d’aquesta línia de desenvolupament de solucions per a la cadena de proveïdors d’empreses tractores que impliquen novetats en productes o processos, o bé millores en l’intercanvi i processos de treball. Així mateix, també recolzaran aquells projectes que potencien el desenvolupament i l’utilització de tecnologies clau.

De les 113 sol·licituts que es van presentar en aquest programa, finalment rebran financiació els 47 millor puntuats en la fase d’avaluació, és a dir, un 41.6% del total. En la llista d’espera resten unes altres 41 propostes que si han rebut una valoració favorable dels tècnics, però per als que no es compta amb fons suficients per a la seua atenció.

Les iniciatives respaldades per l’Agència ofereixen solucions per enfortir la cadena de valor en una amplia varietat de secotrs d’activitat de la Comunitat Valenciana, des de la construcció  a l’agroalimentari, passant pel textil, la ceràmica o l’industria de l’automoció, entre d’altres.

Per províncies, València aglutina prop del 62% dels projectes que comptaran amb el recolzament de la AVI durant aquest excercici, mentre que Alacant representa prop del 23% i Castelló s’apropa al 15%.

El de consolidació de la cadena de valor empresarial se erigeix en el segon programa que més demanda ha enregistrat en la vigent convocatòria d’ajudes en concurrència competitiva, duplicant les sol·licituts enregistrades en 2018. De fet, una de cada quatre propostes rebudes ha optat a aquesta línia d’incentius, dirigida a millorar la competitivitat dels proveïdors de empreses tractores.

Per a financiar les seues sis línies d’ajuda, la AVI ha destinat un total de 14.14 milions d’euros. Com a principal novetat, els beneficiaris de les ajudes disposaran de dos anys en els terminis que s’extenen a la majoria de programes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací