L’AVE que uneix Madrid amb Castelló supera els 18.000 viatgers el primer mes

394

Aquesta xifra suposa multiplicar per sis la demanda diària entre ambdues ciutats

Actualitat Diària

L’AVE de Madrid a Castelló ha cumplit els seus reptes el primer mes de funcionament. Els trens d’Alta Velocitat que uneixen Madrid amb Castelló superen els 18.000 viatgers durant el primer mes d’explotació comercial, la qual cosa suposa 14.500 viatgers més en relació amb el mateix període del passat any. La mobilitat amb tren entre ambdues ciutats s’ha multiplicat per sis durant els primers 31 dies de funcionament.

Els nous serveis AVE i Intercity han superat determinats dies la xifra de 700 viatgers diaris amb origen i destinació la ciutat de Castelló.

La companyia ha venut 11.424 bitllets durant la campanya promocional, que es va desenvolupar fins al passat 31 de gener amb motiu de la inauguració. Aquesta oferta permet viatjar, entre ambdues ciutats, des de 25 euros per trajecte, en classe turista, fins al pròxim dia 11 de març.

Renfe ofereix 4 serveis AVE diaris (2 per sentit) i 2 Intercity (1 per sentit) entre ambdues ciutats i el servei Alvia que efectua el trajecte Castelló-Madrid-Gijón.

L’oferta total de places es va cuadruplicar amb els nous serveis, amb un total de 2.550 places, en dia laborable, la qual cosa suposa 1.900 noves places en relació amb l’oferta anterior.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací