Ascer porta fins a París un seminari de Tile of Spain dirigit a prescriptores

325

Actualitat Diària

Tile of Spain, en el marc de la campanya de promoció del taulell espanyol a França, cofinançada per ICEX España Exportació i Inversions i ASCER, celebra a París el pròxim 27 de juny el seminari ‘Céramique: Matièred’architecture. Innovations et solutions pour li projet’ dirigit al públic prescriptor francès (arquitectura i interiorisme). El seminari se celebra amb la col·laboració de la revista francesa ‘À Vivre’.

El seminari se celebrarà el 27 de juny en La Vaig citar de l’Architecture de la ciutat de París, (www.citedelarchitecture.fr ) i comptarà amb l’assistència d’arquitectes, distribuïdors i premsa especialitzada. S’estima l’assistència d’uns 60 prescriptores.

El seminari té com a objectiu donar a conèixer als professionals locals l’oferta del sector espanyol, posicionant-la com a avantguardista, tecnològica i innovadora. El seminari consta d’una conferència de l’arquitecte Xavier Martí de l’estudi OAB Arquitectes guanyador en la categoria d’Arquitectura Interior en els últims Premis Ceràmica amb el seu projecte “Casa enfront del mar”.

D’altra banda, la periodista de Architectures À Vivre, Maëlle Campagnoli presentarà les últimes propostes de la ceràmica espanyola per a l’àmbit de l’arquitectura.

A més de la conferència i el debat, l’espai Interface acollirà una zona d’exposició en la qual 10 empreses pertanyents a Tile of Spain mostraran els seus productes més nous. Les empreses participants són: Arcana, Asteca, Bestile, Ceràmica Elías, Cevica, Grecogres, Grespania, Keraben, STN i TAU

França és en l’actualitat la primera destinació de les exportacions de ceràmica espanyoles. En 2018 les vendes van aconseguir els 297,4 milions de € (+7% respecte de 2017). Entre gener i març de 2019, les vendes han estat de 83,7 milions de € (+7%).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací