Ascer organitza un seminari amb redactors i bloguers per a compartir les últimes tendències de la ceràmica

263

Actualitat Diària

Ascer celebra demà dimecres, 19 de juny, una trobada amb redactors de mitjans especialitzats en decoració i estils de vida, així com amb blogueres de la mateixa temàtica a Madrid. L’objectiu de la trobada és compartir les últimes tendències de la ceràmica espanyola i el vincle implícit del material amb el disseny, la creativitat i la qualitat. La trobada tindrà lloc en Espai Innédito16, situat en la planta 16 del Palau de la Premsa (Gran Via, 46) .

A més d’una representant de Ascer, participen en el seminari Lutzía Ortiz i Ana Benavente de l’Observatori de Tendències Ceràmiques i de l’Hàbitat de l’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC).

En la jornada s’aprofundirà en els missatges de la campanya de comunicació digital dirigida al consumidor final -en marxa des d’abril- i que té com a fi posar en valor els múltiples beneficis que aporta l’ús de la ceràmica. La campanya ‘La ceràmica. Una elecció segura’, basada en breus vídeos, repassa els valors intrínsecs de la ceràmica i els avantatges que la diferencien d’altres materials alternatius.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací