Ascer convoca els XVIII Premis Ceràmica per a promocionar el seu ús en arquitectura i interiorisme

301

Actualitat Diària

La Associació Espanyola de Fabricants de Taulells i Paviments Ceràmics (Ascer) convoca la divuitena edició dels Premis Ceràmica d’Arquitectura, Interiorisme i Projecte Fi de Carrera. El jurat el componen reconeguts professionals de l’arquitectura i el disseny a nivell internacional. La finalitat dels Premis Ceràmica és difondre l’ús de la ceràmica espanyola en obres d’arquitectura i interiorisme (tant dins del territori espanyol com fora de les nostres fronteres) i estan patrocinats per Endesa, Weber-Saint Gobain, Autoritat Portuària de València, i Cesce.

Presideix el jurat l’arquitecte Jacob van Rijs, soci fundador del prestigiós estudi Mvrdv amb seu a Rotterdam i que compta amb una dilatada trajectòria internacional. Componen la resta del jurat: Inês Llop; arquitecte portuguesa; David Lorente, soci fundador de l’estudi H Arquitectes; Eugeni Bach, de Bach Arquitectes; Tomoko Sakamoto, editora especialitzada en arquitectura; i Ramón Monfort, del Col·legi d’Arquitectes de Castelló.

El termini d’inscripció dels XVIII Premis Ceràmica queda obert i la data límit per a la presentació de projectes és el 24 d’octubre de 2019.

Els Premis Ceràmica compten amb una dotació total de 39.000 € i es divideixen en tres categories. Les dos principals, Arquitectura i Interiorisme, es premien amb 17.000 € cadascuna. A més, el jurat pot atorgar esments especials en qualsevol d’aquestes categories. La tercera categoria, Projecte Fi de Carrera, va dirigida a estudiants d’arquitectura, i està dotada amb 5.000 €. En les tres categories, tant els participants com les obres poden ser nacionals o internacionals. Tota la informació d’aquesta XVIII edició, les bases i la fitxa per a registrar les candidatures estan accessible des de www.premiosceramica.com

En l’última edició dels Premis Ceràmica va resultar guanyador en la categoria d’arquitectura el projecte per a l’entrada a l’estació intermodal de Palma de Mallorca de l’arquitecte Joan Seguí Colomar; i en interiorisme el projecte de “Casa enfront del mar” de OAB Arquitectes (Xavier Martí i Lucía Ferrater). Des de la web dels Premis s’accedeix a la descàrrega d’imatges, plans i memòries dels projectes guanyadors de l’edició anterior.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací