Arranquen les obres del forjat sanitari del Palau Villores de sant Mateu per a millorar l’aïllament tèrmic 

163

S’ha realitzat amb el sistema caviti, construït a partir d’elements prefabricats de polipropilè reciclat que s’acoblen entre si de forma ràpida, formant un encofrat continu

Actualitat Diària

IMG_20190129_115552Aquest mes s’han iniciat les obres del forjat sanitari del Palau Villores. Aquest forjat té com a objectiu aïllar la planta baixa del terreny natural, deixant una cambra d’aire entre l’edifici i el terreny que serveix com aïllament contra la humitat i aïllament tèrmic.

El forjat s’ha realitzat amb el sistema CAVITI, construït a partir d’elements prefabricats de polipropilè reciclat que s’acoblen entre si de forma ràpida, formant un encofrat continu. El sistema CAVITI es tracta d’un mètode constructiu que té alts rendiments, minimitza la utilització de mitjans auxiliars i escurça terminis d’execució en el seu conjunt.

Les obres del Palau Villores tenen un pressupost de 617.000 euros i estan finançades al 50% mitjançant el programa operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací