Arranca el Campus Natura d’Estiu a les instal·lacions del Centre Social de la Fundació Caixa Rural de Vila-real

427

Comença junt al el 31é Aplec del Temps Lliure, amb 890 places, i organitzats per Serveis Socials amb activitats lúdiques i recreatives per a conciliar, i està adreçat a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional.  Aquesta edició comptarà amb cinc torns i es desenvoluparà als col·legis Botànic Calduch i Carles Sarthou, mentre el Campus Natura tindrà lloc al Centre Social de la Fundació Caixa Rural.

Actualitat Diària

El curs escolar ha acabat, però molts escolars podran seguir anant a classe i realitzar activitats, jocs i gaudir de l’oci en estiu gràcies a dues iniciatives com són el 31é Aplec del Temps Lliure i el Campus Natura, amb 890 places, dos recursos organitzats per Serveis Socials de l’Ajuntament de Vila-real que ofereix activitats lúdiques i recreatives per a ocupar el temps d’oci dels xiquets i xiquetes de la ciutat alhora que permet la conciliació familiar i laboral durant el període de vacances escolars.

El Campus Natura està adreçat a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional.

La preinscripció va començar el 22 de maig i les famílies van presentar durant un termini de temps determinat les sol·licituds. En el cas del Campus Natura d’estiu ha començat este matí en el Centre Social de la Fundació Caixa Rural amb una activitat molt divertida i creativa en la qual els més menuts han desenvolupat les seues aptituds més artístiques.

Aquesta edició comptarà amb cinc torns i es desenvoluparà als col·legis Botànic Calduch i Carles Sarthou, mentre el Campus Natura tindrà lloc al Centre Social de la Fundació Caixa Rural.

El primer torn serà del 25 de juny al 5 de juliol; el segon del 8 al 19 de juliol; el tercer del 22 de juliol al 2 d’agost; el quart del 5 al 16 d’agost i el cinqué del 19 al 30 d’agost, amb horaris de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores. L’entrada serà a les 9.00 i l’eixida a les 13.00 hores, tot i que aquells usuaris que contracten el servei de desdejuni podran entrar a les 8.00 i els que es queden al menjador tindran des de les 13.30 fins a les 15.00 hores. Les activitats, entre les quals destaquen els tallers creatius, jocs esportius, festes, gimcanes, jocs de taula, dinàmiques i eixides, es dirigeixen a xiquets i xiquetes de tres anys fins als 16, mentre que el Campus Natura és per a xiquets amb diversitat funcional, tots ells escolaritzats a Vila-real

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací