Arenal Sound ‘veta’ als menors de 18 anys després de les denúncies per agressió de les passades edicions

338

Actualitat Diària

El festival Arenal Sound prohibeix definitivament l’entrada a menors de 18 anys també amb autorització. La direcció del certamen que se celebrarà a Borriana del 28 de juliol al 2 d’agost ha pres aquesta determinació després de les denúncies per agressió sexual i per homofòbia que s’han registrat en els últims anys i per a evitar que es produïsquen en menors.

Malgrat això, l’organització i el consistori burrianense van destacar que l’edició de 2019 va ser la més segura de les deu que ja porta el certamen musical, que va comptar amb la instal·lació d’un Punt Violeta d’atenció i informació a víctimes de violència de gènere en coordinació les diferents autoritats policials.

D’aquesta forma el festival mostra el seu compromís social davant la retallada en la venda d’entrades que com és obvi es produirà en aquest sector d’edat. Però, d’altra banda, s’assegura la seguretat dels assistents menors, com han confirmat fonts de l’organització d’Arenal Sound a Castelló Informació.

D’aquesta forma, el certamen, que enguany compleix el seu onzé aniversari, sí que autoritzarà l’entrada als menors de 0 a 9 anys que acudisquen a l’esdeveniment acompanyats pels seus pares, mares o tutors, com recull en l’espai de venda d’entrades que estarà activa a partir del diumenge 20 d’octubre en el seu web oficial. El seu objectiu és també convertir-se en un festival familiar com ja l’han demostrat el FIB o el Rototom, els altres dos macrofestivales de la província.

També en el FIB?

Ara aquesta per veure si l’empresa organitzadora The Music Republic també prendrà les mateixes mesures en la resta de festivals que gestiona, com serà el Festival Internacional de Benicàssim (FIB) en la seua pròxima edició.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací