Anna Peña és nomenada reina de la Fira d’Onda 2018

949

Actualitat Diària

020718 Anna Peña, reina de la Fira d'Onda 2018, y sus damas Sonia Rodríguez y Marián MoyaLa Fira d’Onda de 2018 ja té reina. Anna Peña, una jove ondera de 19 anys i estudiant de 1er de Batxiller de l’IES Serra d’Espadà, serà la representant de la Fira l’any que celebra el seu 150 aniversari.

Anna, serà proclamada reina a l’octubre, i en eixe moment, rellevarà a Mireia Centelles que ha regnat durant les festes de 2017. La jove estarà acompanyada durant aquest intens any per Sonia Rodríguez i Marián Moya, com a dames d’honor.

020718 Brindis Alcalde, Ximo Huguet, y reinas y damas de la Fira 2017 y 2018El nom de la nova reina, triat mitjançant sorteig, s’ha conegut en el Ple Extraordinari celebrat aquesta vesprada. Després, tant l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, com el regidor de Festes, Asensio Blaya, i tota la corporació municipal han felicitat les joves que s’han mostrat felices i entusiasmades amb la noticia.

Per a finalitzar, tots ells, al costat de familiars i amics, i la reina i les dames de la Fira 2017, han compartit un vi d’honor per a celebrar l’elecció de la nova representant d’Onda.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací