L’Alcora posa la mirada en el talent musical local amb la presentació de l’Alsound 2019

272

Actuaran 5 grups en 5 pubs de la localitat: Santi al pub Mistic, Route 999 a Rock’N Beer, Discordes al pub Manhattan, Vado a La Cocotera i 2&Roll a Café París

Actualitat Diària

L’Alcora ha presentat l’Alsound 2019. “Volem donar suport i promocionar el gran talent dels grups de música locals, i alhora, oferir una alternativa d’oci a la ciutadania”. Aquest és, segons destaca Robert Tena, el leitmotiv de la iniciativa, que enguany celebra la seua segona edició.

El regidor de Joventut ha assenyalat que es desenvoluparà del 7 de juny al 5 de juliol i que comptarà amb l’actuació de 5 grups en 5 pubs de l’Alcora.

Presentació l'Alsound 2Santi serà l’encarregat de donar el tret d’eixida aquest divendres, a les 19.30 hores, amb el concert que oferirà al pub Mistic. Li seguirà el proper divendres, dia 14 de juny, el grup Route 999, que actuarà al pub Rock’N Beer. El 21 de juny serà el torn de Discordes al pub Manhattan. La Cocotera acollirà el concert del grup Vado el divendres 28 de juny. I el colofó final vindrà de la mà de 2&Roll, que actuarà a Café París el 5 de juliol.

En la presentació de l’Alsound 2019, Tena ha volgut agrair als pubs que participen la seua “necessària col·laboració” per poder dur a terme aquest projecte, així com la “gran predisposició” dels grups locals a formar part del mateix. Per altra banda, ha animat a la població a gaudir d’una proposta musical de “gran qualitat i rica en estils”, una “exhibició de talent, 100% alcorí”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací