Almassora, Vila-real i Vinaròs acullen demà en cinemes Faust de la Royal Opera House

377

Actualitat Diària

Almassora, Vila-real i Vinaròs acolliran demà dimarts, 30 d’abril a les 19.45 h. (hora d’Espanya) l’emissió d’aquesta producció, en viu i en directe des de Londres.

En concret, es podrà veure Almassora (Casa de la Cultura d’Almassora), Vila-real (Multicines Sucre Vila-real) i Vinaròs (JJ Cinema). També es projectarà en 150 sales de cinema i teatres de 115 ciutats d’Espanya, gràcies a la distribució de Versió Digital, així com en més de 50 països.

Dirigida per David McVicar, la producció captivarà al públic amb bells escenaris i vestits. Un elenc encapçalat pel tenor estatunidenc, Michael Fabiano, en el paper de Faust; el baríton uruguaià, Erwin Schrott, com Méphistophélès, i la soprano russa, Irina Lungu, com l’estimada de Faust, Margarita. La mezzoprano britànica-espanyola, Marta Fontanals-Simmons encarna a Siébel. La coreografia és a càrrec de Michael Keegan-*Dolan.

Virtuosíssims papers protagonistes, un gran cor, amb una escenografia sensacional, ballet i un “finale” extático fan d’ella el epitome de l’espectacle teatral: la dimensió luxosa de la gran òpera francesa es posa meravellosament de manifest en aquesta producció ambientada al París de la dècada de 1870. Per sobre de tot, la música inclou varis dels moments més recognoscibles de l’òpera, interpretada per un repartiment de grans cantants internacionals, l’orquestra de la Royal Opera House, dirigida per Donen Ettinge, i el cor de la Royal Opera sota la direcció de William Spaulding.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací