Almassora du a terme una millora de les instal·lacions de la Policia Local i reforça la seguretat de la Casa de la Vila

263

El projecte, inclòs en una de les últimes modificacions de crèdits aprovades, ha comptat amb un pressupost de 14.500 euros

Actualitat Diària

Els treballs de reforma de les dependències de la Policia Local d’Almassora finalitzaran aquest mes de desembre amb la instal·lació dels panells de vidre que separaran els nous espais de l’interior de la reguarda. L’actuació ha inclòs l’adquisició de dues noves càmera de videovigilància, les quals reforcen la seguretat de la central policial i dels accessos de la planta baixa de la casa consistorial.

El projecte, inclòs en una de les últimes modificacions de crèdits aprovades pel ple, està dotat amb 14.500 euros i suposarà una millora de les instal·lacions que repercutirà en la qualitat del servei la ciutadania. Els panells separaran la zona de gestió informàtica i el despatx del nou inspector del lloc d’atenció telefònica, per la qual cosa els agents disposaran d’un major aïllament acústic a l’hora de fer les seues tasques.

“L’elecció de separadors de cristall permet compartimentar l’espai i mantindre la visibilitat però, principalment, permetrà que els agents treballen amb major comoditat”, ha assegurat el regidor de Seguretat Ciutadana, Roger Beltrán. L’edil ha visitat la instal·lació al costat del comissari cap d’Almassora, Roberto Verdoy, qui ha destacat la necessitat d’aquesta intervenció per a millorar la comunicació amb el ciutadà i l’agilitat en les gestions que es realitzen des de la pròpia central.

A aquests treballs, cal sumar la instal·lació d’un conjunt de mobiliari d’arxiu, situat en la zona de despatxos de la reguarda. Aquest recurs permetrà descongestionar les oficines i guanyar espai per a les tasques administratives i els treballadors.

Cal recordar que la Policia Local d’Almassora ha afegit recentment un segon número d’atenció a la ciutadania. El 964 56 00 07 connecta directament amb els agents sense necessitat de passar per la centraleta de l’ajuntament d’Almassora pel que els temps de resposta es redueixen considerablement.

Campanya informativa contra les estafes de llum i gas

La Policia Local d’Almassora ha realitzat, fins hui, 215 visites domiciliàries per a informar sobre la nova normativa que prohibeix les accions comercials de contractació de llum i gas a domicili i sense cita prèvia. Aquesta mesura té com a objectiu reduir les estafes que cometien les empreses fraudulentes en accedir als domicilis per a realitzar falses reparacions. Les visites informatives s’han centrat en el nucli antic, el carrer Sant Marc i el barri de Corell, encara que en les pròximes setmana s’estendran a altres zones sensibles del municipi, en les quals predominen les cases unifamiliars i la població d’avançada edat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací