L’Ajuntament d’Almassora destinarà 28.000 euros a la ampliació del centre de formació municipal

239

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Almassora ampliarà el Centre de Formació amb la creació d’una zona administrativa i recepció de 45 metres quadrats. Aquestes obres faran que el centre tinga “un accés des de l’avinguda José Ortiz, per la qual cosa també guanyarà visibilitat i possibilitat de promocionar la seua activitat entre la ciutadania”.

Així mateix, els espais de la nau 1 es destinaran íntegrament a aules, sales d’informàtica i tallers, de manera que cresca l’espai per a formació. El projecte té un pressupost de 27.923,19 euros, una quantitat de la qual el consistori disposarà íntegrament per a començar l’execució després de l’entrada en vigor de la modificació del crèdit aprovada en l’últim ple i que incloïa una partida de 17.500 euros per a obres i equipaments.

Així doncs, la nova zona administrativa tindrà dos despatxos, equipats amb dues taules de treball i una de reunions, cadires i mobiliari d’emmagatzematge, a més d’aire condicionat i persianes motoritzades. La proposta també contempla l’obertura de sis finestrals per a l’entrada de llum natural i per a la ventilació de l’espai i la instal·lació d’una porta d’accés des del carrer d’1,40 metres d’ample.

Gràcies a aquesta transformació “aprofitarem un espai que fins ara estava infrautilitzat i disposarem de més aules”, una característica que “ens permet avançar en el projecte d’ampliació del Centre de Formació per a acollir noves especialitats en el futur”, ha destacat el regidor d’Ocupació. A més, com ha apuntat Beltrán “l’alumnat del taller d’ocupació d’Obra que actualment s’està format a Almassora col·laborarà en la construcció d’aquesta nova zona administrativa, de manera que els treballs els servisquen com a pràctiques per a reformes d’interiors”.

Cal recordar que el Centre de Formació acull ara mateix sengles tallers d’ocupació promoguts pel Servef amb 10 places cadascuna per a les especialitats d’Administració i Obra. Aquesta iniciativa té un pressupost de prop de 570.000 euros i donarà treball fins a finals d’any a persones en situació de desocupació que, a més de rebre un subsidi, milloren la seua empleabilitat amb aquests cursos.

Per a la pròxima edició, l’Ajuntament d’Almassora ha remés una sol·licitud a la Conselleria de Treball en la qual incorpora l’especialitat de Jardineria a les dues ja existents. De rebre la totalitat de la subvenció, el consistori podria crear fins a 30 places també durant un any, per a ciutadanes i ciutadans aturats els perfils dels quals s’ajusten a aquestes formacions. El projecte per al curs 2018-2019 al qual opta el municipi està valorat en 649.490 euros.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací