Alcalà-Alcossebre forma els alumnes de Primària en educació vial i primers auxilis

335

El cap de la Policia Local d’Alcalà-Alcossebre, Abel Serret, considera que “qualsevol acció formativa en prevenció és sempre benvinguda

Actualitat Diària

La Policia Local d’Alcalà-Alcossebre ha impartit classes d’educació viària en els CEIPs de la localitat, amb l’objectiu d’ensenyar de forma visual i participativa comportaments segurs en qüestions tan bàsiques i quotidianes com creuar el carrer, utilitzar casc per la bicicleta o evitar accidents a la llar, entre d’altres. A més el Policia Local especialitzat en aquesta formació per a escolars ha inclòs una novetat durant aquest curs: impartir formació bàsica en primers auxilis perquè els més menuts sàpiguen com reaccionar davant de situacions d’emergència a les que es puguen enfrontar. Els principals punts a tractar van ser: com prevenir, com demanar ajuda i com actuar quan siga possible mentre s’espera a l’arribada dels serveis d’emergències sanitàries. Per part de l’agent encarregat s’insisteix que “enguany vam implantar la novetat dels primers auxilis perquè és molt important, per exemple, que un xiquet de 10 anys sàpiga com reaccionar davant el possible ennuegament del seu germà o un company”.

Per la seua banda, el cap de la Policia Local d’Alcalà-Alcossebre, Abel Serret, considera que “qualsevol acció formativa en prevenció és sempre benvinguda i, com a Policia Local, per a nosaltres és un èxit ensenyar-los a avisar amb urgència a la Policia davant de qualsevol incidència “.

La regidora de Policia en funcions, Alejandra Roca, ha destacat “les nombroses activitats que s’organitzen des de la Policia Local d’Alcalà-Alcossebre dirigides a la ciutadania i sobretot a col•lectius tan importants com els xiquets i xiquetes i els joves, en matèries com la prevenció d’addiccions, l’assetjament escolar o, en aquest cas, l’educació viària i els primers auxilis. Són una mostra que la Policia Local és propera i ha d’estar en contacte directe amb els veïns”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací