Alcalà-Alcossebre torna a sol·icitar al Consell l’insonorització del menjador del Ceip La Mola

608

També s’han demanat explicacions sobre els retards de l’ampliació del CEIP La Mola a través del Pla Edificant

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha tornat a sol•licitar a la Conselleria d’Educació l’autorització necessària per insonoritzar el menjador del CEIP La Mola. Per part de l’Ajuntament, hi ha el compromís d’assumir el cost econòmic d’aquesta obra per a poder resoldre així els problemes d’excessius sorolls que provoquen molèsties als alumnes i personal del menjador. El consistori ja va realitzar la petició a la Conselleria d’Educació en març de l’any passat insistint en una reunió urgent per poder tractar la qüestió. A la vista de la manca de resposta per part de la Conselleria, s’ha reiterat la petició perquè la insonorització pogués estar a punt coincidint amb l’inici del curs 2019-2020.

L’alcalde Francisco Juan assenyala que “som conscients que les competències respecte a infraestructures educatives corresponen a la Generalitat però ja que no han tingut en compte les peticions per solucionar aquest tema, des de l’Ajuntament estem disposats a realitza l’obra perquè es pose solució definitiva però, per a això, necessitem l’autorització de la Conselleria “.

D’altra banda, s’ha remès un altre escrit a la Direcció Territorial d’Educació sol•licitant saber en quin punt es troba la revisió per part dels tècnics de la Conselleria d’Educació del projecte d’ampliació del CEIP La Mola, dins el Pla Edificant. El passat mes de febrer es va remetre, per part de l’Ajuntament, un informe d’esmena d’errors del projecte tècnic per a l’ampliació que va ser tingut en compte per la Conselleria i, des d’aquest moment, l’expedient no ha tornat a avançar. “Veiem com l’Ajuntament ha realitzat tots els tràmits que ens han sol•licitat i amb la major celeritat possible però la tramitació, per part de la Generalitat, és molt lenta. Anem a començar un nou curs i seguim sense saber quan podrà realitzar-se l’obra d’ampliació del CEIP La Mola”, ha detallat l’alcalde.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací