Alacant lidera la compra de vivendes per part d’estrangers a la Comunitat en 2019

270

Actualitat Diària

La Comunitat Valenciana continua liderant l’activitat immobiliària per població a Espanya. Durant el primer trimestre de 2019 va inscriure 3,92 compravendes d’habitatges per cada mil habitants, quota que supera ostensiblement la mitjana nacional, fixada en 2,86. Per darrere de la valenciana apareixen altres comunitats com La Rioja (3,77), Balears (3,17) o Andalusia (3,09). En aquest apartat, Alacant va tornar a liderar una vegada més la classificació provincial (5,12 operacions per mil habitants) i Castelló apareix ja en tercer lloc (4,24).

De gener a març, Castelló va ocupar el tercer lloc de la classificació provincial en activitat immobiliària relativa (4,24 compravendes d’habitatges per cada mil habitants), així com el desè lloc en compra per estrangers. Les dades s’han donat a conèixer aquest matí a Madrid pel Col·legi de Registradors de la Propietat, Mercantils i de Béns Mobles.

Amb un total de 19.387 compravendes d’habitatges registrats durant el primer trimestre, de les quals 2.688 van correspondre a habitatge nou i 16.699 a habitatge usat, la Comunitat Valenciana es va situar com a quarta autonomia amb major nombre de compravendes després d’Andalusia, Catalunya i Madrid. Els números registrats llancen una pujada del 9’9% respecte al trimestre anterior i una quota de mercat de gairebé el 15% sobre el total nacional.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací