Alacant i València, entre les ciutats més buscades per turistes espanyols i estrangers per a passar a les vacances

353

Actualitat Diària

Bona part dels europeus i els espanyols que han decidit viatjar durant el mes de juliol 2019, aprofitant les seves vacances, s’han decantat per La Comunitat Valenciana; Alacant i València es troben entre les 15 ciutats més buscades del món pels espanyols per a passar aquests dies de descans i oci segons ha pogut comprovar el potent cercador de vols i hotels www.jetcost.es. Altres ciutats espanyoles (Madrid, Barcelona, Màlaga, Palma de Mallorca, Sevilla, Tenerife, Gran Canària, Bilbao i Eivissa) es troben entre les 20 més buscades durant el mes passat.

Alacant, la preferida dels britànics

Alacant ha estat la ciutat més sol·licitada pels viatgers britànics, la tercera pels holandesos, la quarta pels alemanys, francesos i russos, la dècima pels portuguesos i es troba entre les dotze més buscades pels italians. Per part seva, per als espanyols ha estat la tretzena destinació del món més buscat.

Jetcost.es analitza regularment les cerques que es realitzen a través del seu web, de manera que s’aconsegueixen dades molt fiables, en tractar-se de cerques reals i no d’enquestes. Les dades que analitzen els resultats de cerques de vols durant juliol 2019, indiquen que, a més d’Alacant, València també ha estat una de les ciutats més buscades, ocupant la tercera posició per als italians, la sisena per als holandesos i russos, la setena per als francesos, la novena per als alemanys, britànics i portuguesos. Per als espanyols també és un de les seves destinacions favorites, ocupant el lloc número 11 quant a les seves cerques a nivell mundial.

Les capitals i grans ciutats dels principals països Europeus són, juntament amb les ciutats espanyoles, les destinacions que millors llocs ocupen en la llista, Londres en tercer lloc, París en quart, Roma en cinquè, Amsterdam en catorzè i Lisboa en divuitè. Els que han triat les destinacions de llarga distància s’han decantat per l’Havana, Lima, Miami i Nova York que ocupen els llocs 9, 12, 16 i 17 respectivament.

Un portaveu de Jetcost ha dit: L’interès dels europeus i espanyols per la Comunitat Valenciana s’ha demostrat un mes més. Es tracta d’un de les grans destinacions turístiques mundials, triat per milions de turistes de tot el món, les seves platges, el seu bon temps, els bons preus que ofereix en comparació amb altres destinacions, la seva riquesa cultural, la seva riquíssima gastronomia, els seus bons hotels i infraestructures continuen seduint a un gran nombre de turistes. No és estrany que Alacant i València, amb els seus molts atractius, hagin estat, una vegada més, de les destinacions més buscades pels europeus i espanyols per a les seves vacances de juliol 2019.”

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací