Agricultura concedeix ajudes per més de 450.000 euros per a impulsar l’oferta dels productes

316

Actualitat Diària

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat les resolucions, de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició ecològica, per la qual es concedeixen les ajudes a la valorització dels productes de qualitat agroalimentària diferenciada, així com per a la promoció dels productes agroalimentaris de proximitat de la Comunitat Valenciana. Totes dues convocatòries compten amb un pressupost conjunt superior als 450.000 euros.

En concret, les ajudes a la valorització dels productes de qualitat agroalimentària diferenciada compten amb un pressupost de més de 378.000 euros i estan destinades a universitats, centres de recerca i organismes de transferència tecnològica, que tenen caràcter públic i compten amb el suport de, almenys, una figura de qualitat agroalimentària diferenciada de la Comunitat Valenciana.

Aquestes ajudes estan dirigides a estimular la recerca, desenvolupament i innovació en matèria de qualitat agroalimentària diferenciada i permeten subvencionar projectes en aquesta àrea.

Per a més informació, es pot consultar la resolució del DOGV en el següent enllaç: http://www.dogv.gva.es/datos/2019/08/06/pdf/2019_7653.pdf. 

D’altra banda, també s’ha publicat la concessió de les ajudes per a la promoció dels productes agroalimentaris de proximitat de la Comunitat Valenciana, que compten amb un pressupost de més de 80.000 euros. Estan destinades a municipis, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la Comunitat.

L’objectiu de les mateixes és fomentar la promoció dels productes agroalimentaris de proximitat de la Comunitat Valenciana a través de fires i mercats locals. Precisament, dins d’aquests productes, es prioritzen, els productes locals, els productes ecològics i els inclosos dins de figures de qualitat agroalimentària diferenciada, així com en els quals els seus productors formen part de sistemes participatius de garantia.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací