Aerocas impulsa una campanya de creixement comercial i posicionament de l’aeroport de Castelló en els mercats europeus

386

Actualitat Diària

La societat pública Aerocas ha impulsat una campanya de creixement comercial i posicionament de l’aeroport de Castelló en els mercats europeus. L’objectiu és la posada en marxa de, almenys, tres rutes que hauran de mobilitzar de manera conjunta 210.000 passatgers entre 2020 i 2023.

El director general de Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha explicat que amb aquesta campanya “es pretén potenciar el trànsit comercial de l’aeroport i consolidar els mercats emissors, alhora que contribuïm al desenvolupament del sector turístic i del territori”.

Segons ha detallat, el pla comporta la realització d’activitats de promoció de l’aeroport de Castelló vinculades a la creació de noves rutes o a l’increment de freqüències en connexions ja existents. El contracte té una duració de tres anys i està dotat amb un milió d’euros en cada anualitat.

La campanya s’estructura en tres lots i inclou rutes de diferent tipologia, que hauran d’enllaçar a partir de 2020 l’aeroport de Castelló amb països situats dins de la Zona Europea Comuna d’Aviació (ZECA). Les connexions hauran de garantir una progressió en el nombre de passatgers en els tres anys d’aplicació del pla.

El primer lot, amb un pressupost màxim de 400.000 euros per exercici, contempla la posada en marxa de, almenys, una ruta de caràcter anual. Les ofertes hauran de garantir 30.000 passatgers en el primer any, 35.000 en el segon i 40.000 en el tercer.

El segon lot, dotat amb fins a 350.000 euros per anualitat, recull una o diverses rutes amb periodicitat estacional o anual, que hauran d’aportar 20.000 passatgers en el primer any, 23.000 en el segon i 27.000 en el tercer.

El tercer lot, amb un pressupost màxim de 250.000 euros per any, està lligat al llançament d’una o diverses rutes amb una periodicitat estacional o anual, que hauran de mobilitzar 10.000 passatgers en el primer any, 12.000 en el segon i 13.000 en el tercer.

Aquesta campanya se suma a les dues anteriors promogudes per Aerocas. La primera va possibilitar una ruta anual a Bucarest i dos estivals a Budapest i Katowice. La segona ha generat altres tres connexions, que operaran pròximament i que tindran un període de vigència de tres anys: una a Londres-Luton, que arranca el pròxim el 9 de desembre; una altra a Viena, que comença el 30 de març; i una a Marsella, que comença el 14 d’abril.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací