L’adjudicatària de l’obra del Regina Violant d’Almassora confirma tindre tot a punt per a reprendre les obres

537

El director general d’Añil es reuneix amb l’alcaldessa per a traslladar l’‘ok’ a l’inici i Galí ha agraït la deferència  a escassos dies de començar

Actualitat Diària

El director general de l’empresa Añil Servicios, Ingeniería y Obras, Luis Sierra, s’ha reunit aquest matí amb l’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, per a confirmar-li que la mercantil ja té tot a punt per a reprendre les obres del col·legi Regina Violant. A la trobada han assistit també el responsable de zona i l’encarregat dels treballs, a més dels arquitectes i enginyers municipals.

Galí ha agraït la deferència de l’empresa a escassos dies que inicien les obres del col·legi, de fet, les màquines entraran a l’esplanada com a la Intervenció de la Generalitat Valenciana comunique l’autorització. Mancant aqueix document, l’empresa ha fet apilament de materials i ha planificat la distribució d’uns treballs valorats en 5.321.608,86 euros.

L’antiga Garrofera es sumergerá en les obres del Regina Violant durant un termini de 15 mesos per a concloure els treballs que va deixar abandonats l’anterior mercantil, Torrescámara. Cal recordar que aquest fet va portar a la Conselleria d’Educació a traure de nou a concurs el tram restant per un pressupost base de licitació per valor de 5.762.672,84 euros, fase en la qual Añil Serveis es va imposar a les seues competidores en el procés administratiu.

El centre projectat en el solar que antany va ocupar el camp de futbol comptarà amb tres línies educatives formades per 9 unitats d’Infantil, 18 de Primària i un menjador escolar sobre una superfície construïda de 7.127 metres quadrats. L’edificació del Regina Violant posarà fi a més d’una dècada d’activitat en aules prefabricades.

És per això que l’empresa i el consistori s’han compromés a accelerar els treballs al màxim amb l’objectiu que la comunitat educativa puga estrenar el seu col·legi en condicions al més prompte possible. En aquest sentit, Galí ha agraït al director de Añil la deferència per mantindre contínuament informats als tècnics municipals dels tràmits previs a l’inici de les obres.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací