adComunica premia a Vila-real a Ascer, Nayar Systems i Saytrip per la seua llavor comunicativa

337

Actualitat Diària

L’Associació per al Desenvolupament de la Comunicació (adComunica) ha celebrat hui dijous 19 el seu dotzé aniversari i ha entregat els Premis Rafael López Lita en un acte que ha tingut lloc en el Centre de Convencions ‘El Molí del Termet’ de Vila-real. La celebració ha comptat amb la participació de professionals i empreses associades, així com d’autoritats i amics del col·lectiu.

En l’acte, que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real i ha sigut precedit de l’assemblea de socis, s’han repassat l’activitat de l’últim curs i els immediats plans de futur de l’associació, que compta amb més de 100 socis personals i 12 empreses col·laboradores. Quant als guardons, el president de adComunica, Francisco Fernández, ha fet lliurament del Premi d’Honor Rafael López Lita a la Trajectòria en Comunicació 2019 a l’Associació Espanyola de Fabricants de Taulells i Paviments Ceràmics (Ascer). El guardó, atorgat per la Junta Directiva de l’associació, ha destacat la llarga trajectòria de la patronal ceràmica en la seua labor de promoció exterior del principal sector industrial de la província de Castelló, posicionant la seua imatge de marca a nivell internacional, i ha sigut recollit pel vicepresident de Ascer, Francisco Ramos, i per la directora de Comerç, Promoció i Comunicació de Ascer, Ana Martínez, al costat d’Eva Pedrajas, membre de l’equip de comunicació de l’associació.

Per part seua, el portaveu de l’equip de govern de l’Ajuntament de Castelló, Rafa Simó, ha fet lliurament del Premi a les Noves Iniciatives en Comunicació a Nayar Systems, per “l’aposta per la comunicació d’una empresa centrada en el model de negoci B2B, en un sector molt industrialitzat” així com “la integració de comunicació interna i externa per a promoure l’orgull corporatiu, el sentit de pertinença” a la companyia i la coherència interna en el discurs. La distinció, que compta amb el patrocini del consistori castellonenc, ha sigut recollit al alimón per José Luis Sanchis, CMO de Nayar Systems, i Roberto Regal, director executiu de Respira Comunicació.

WhatsApp Image 2019-09-19 at 20.32.52

Finalment, el Premi al Millor Projecte Empresarial ha sigut entregat per Patrícia Porta, vicepresidenta primera de la Diputació de Castelló, i ha correspost a Saytrip. El guardó, patrocinat per la corporació provincial i que compta amb la col·laboració de JC&B Consultors, ha correspost al projecte Saytrip, presentat per Belém Horta, graduada per la Universitat Jaume I, i consistent en una plataforma en la qual els viatgers poden contractar per hores a professionals locals de la fotografia com a guies i fotògrafs durant els seus viatges. El jurat de la convocatòria va destacar la seua “originalitat en l’àmbit de la fotografia, amb l’aplicació en el món de la comunicació de models de negoci col·laboratius desenvolupats amb èxit en altres sectors”. El guardó ha sigut recollit conjuntament per Horta i la seua sòcia Ana Galiana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací