El director general d’Habitatge de la Generalitat s’interesa per les necessitats del grup 1º de Mayo de Nules

339

El grup de vivendes està afectat d’aluminosi i es vol sol·licitar una actuació integral amb l’ARRU

Actualitat Diària

El director general d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rafael Briet, ha conegut les necessitats del  grup 1º de Mayo de Nules davant la intenció de l’Ajuntament de sol·licitar una actuació integral mitjançant l’Àrea de Rehabilitació i Regeneració Urbana (ARRU).

IMG_1329De fet, aquest conjunt d’habitatges es troba afectat per danys en les estructures com és l’aluminosi, per aquest motiu l’Ajuntament de Nules ha tingut que actuar de forma subsidiària en dos blocs  d’habitatges, “fa anys que estem fent intervencions puntuals en aquest grup i el que volem és dur a terme una actuació integral que contemple a més la millora de les condicions d’accessibilitat perquè es tracta d’habitatges amb molts anys. Per aquest motiu estem treballant en la sol·licitud per a aquesta zona de l’ARRU”, explica el regidor d’Urbanisme, Adrián Sorribes.

Així doncs, en aquesta reunió de treball també han estat presents el regidor d’Habitatge, Antonio Romero; un tècnic de la Conselleria d’Habitatge ; i l’arquitecte que s’encarrega d’aquest projecte, Raül Flich.

Des de la Direcció General d’Habitatge s’assenyala que “hem volgut conèixer de primera mà aquesta zona que compta amb una protecció a petició del col·legi d’arquitectes de Castelló”, diu el seu director general, Rafael Briet.

El Grup 1º de Mayo és una construcció singular que data dels anys 50 i 70 i que es troba molt deteriorada, de manera que s’està treballant en la possibilitat de dur a terme una actuació de rehabilitació integral.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací