Que 2021 ens porte molta salut, il·lusió i esperança. Feliç any nou!

975

El nostre desig per a 2021 és, com ja és tradició, seguir al seu costat i que l’any vinent porte més notícies bones que dolentes

Actualitat Diària

Ja podem dir-ho, per fi acaba aquest ‘annus horribilis’ en què s’ha convertit 2020. Un any, dur a nivell global, intens informativament parlant i en el qual quasi sempre, ens ha tocat, com a mitjà de comunicació ser els missatgers de les males notícies que s’han succeït dia rere dia com un degoteig incessant.

Tanquem el llibre que ha sigut 2020, un any històric per molts motius i quasi tots dolents, però que també ha tret el millor de tots nosaltres, o quasi tots, permeten-nos la llicència. On la responsabilitat, la concòrdia, l’orgull, la solidaritat i l’enginy han sigut els grans protagonistes.

No obstant això, el llibre acaba amb un capítol obert a l’esperança i que esperem amb totes les nostres forces que siga un presagi del que ens espera en 2021.

I ja només queda l’epíleg, un tancament de l’any que volem dedicar a tots els sanitaris, forces i cossos de seguretat de l’estat, amics, coneguts, familiars i companys que ens han fet i els han fet una mica més lleuger enguany. Finalment no podem oblidar a tots els que ens han deixat a causa de la pandèmia i enviar una forta abraçada als seus familiars.

El nostre desig per a 2021 és, com ja és tradició, seguir al seu costat i que l’any vinent porte més notícies bones que dolentes.

Feliç any nou de part de tot l’equip que forma Actualitat Diària.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací