Turisme participa en una trobada organitzada per Turespaña amb els principals turoperadors d’Islàndia

827

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana participa en una presentació organitzada per Turespaña a Reykjavík amb l’objectiu de promocionar lao Comunitat a Islàndia.

En concret, la Comunitat Valenciana participa en una acció promocional organitzada per l’Oficina Espanyola de Turisme a Oslo, on també participen altres destinacions espanyoles, i els principals turoperadors d’Islàndia.

Cal ressaltar que Turisme Comunitat Valenciana participa en aquesta acció promocional amb la finalitat de traslladar la cultura, tradició i la gastronomia valenciana al sector professional turístic d’Islàndia.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que “l’oferta turística de la Comunitat Valenciana, principalment Benidorm i altres localitats de la Costa Blanca, forma part de les propostes que traslladen als seus clients la majoria dels operadors islandesos, la qual cosa la converteix en un de les destinacions vacacionals més populars del país”.

Durant 2018, la Comunitat Valenciana va rebre 26.829 turistes islandesos. Es tracta d’un mercat que compta amb una connexió directa entre l’aeroport d’Alacant-Elx i la capital Reykjavík mitjançant la companyia Norwegian.

Francesc Colomer ha assenyalat que “aquestes promocions ens permitem mostrar als professionals del sector turístic islandés el desenvolupament de la Comunitat en tots els seus aspectes, des de l’art i la cultura dels seus municipis, les destinacions turístiques i la innovació, fins als parcs naturals i la gastronomia valenciana”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací