Nissan posa en valor realitzar una posada a punt abans de vacances i ofereix 20 punts gratuïts

1201

Actualitat Diària

Amb l’arribada de l’estiu, la majoria dels conductors espanyols es preparen per a viatjar amb cotxe fins a la seva destinació vacacional dins i fora de les nostres fronteres.

Tal com recorden les principals Associacions de Seguretat Viària del país, així com la direcció General de Trànsit, és molt important realitzar una revisió prèvia i preparar el seu vehicle per a afrontar el trajecte d’anada i volta amb plenes garanties de seguretat i confort.

Molts propietaris de cotxes, especialment els que van adquirir el seu vehicle amb menys de cinc anys d’antiguitat, estan acostumats a no tenir incidents en el seu ús diari i per això no veuen necessari realitzar una inspecció mínima abans de sortir a una ruta més llarga. No obstant això, la falta de previsió és arriscada i pot ser l’origen d’incidències que d’una altra manera s’haguessin pogut evitar, o bé de certs contratemps en el viatge que poden afectar la seguretat, la comoditat i el consum.

Campaña Nissan Summer 2019

Per a facilitar la posada a punt, Nissan llança al maig la seva campanya estacional d’estiu Nissan Summer 2019. Nissan preveu que la seva oferta tindrà un elevat índex de resposta sobre el total de propietaris de vehicles Nissan, que entre el 15 de maig i el 31 d’agost passaran pel taller oficial més pròxim a realitzar la seva revisió.

Nissan recomana a tots els seus clients efectuar revisions completes en els tallers de la Xarxa Oficial Nissan seguint el programa de manteniment periòdic personalitzat previst per a cada client i model, de manera que s’asseguri la professionalitat tècnica del servei als seus clients i l’ús de recanvis originals amb garantia de la marca.

Dins dels vint punts bàsics de la posada a punt, Nissan inclou la revisió de la suspensió, tenint en compte l’increment del pes pel major nombre de passatgers i equipatge, Nissan revisa i reajusta l’estat dels amortidors. També es comproven els frens i el seu correcte funcionament així com verificació de pastilles, discos i líquid de frens, per a garantir el control en tot moment.

Un altre punt clau de la revisió és comprovar l’estat dels pneumàtics i no conformar-se amb verificar pressions, sinó tenir en consideració la importància del desgast per l’ús realitzat. Que un pneumàtic conservi part del seu dibuix no necessàriament implica que les seves qualitats romanguin intactes, ja que el pas del temps afecta al pneumàtic limitant les seves prestacions.

En les inspeccions de manteniment preventiu no pot faltar una revisió al sistema de climatització, per la incomoditat que pot suposar una fallada a la meitat d’una retenció de trànsit en els mesos de juliol i agost.

Finalment Nissan recomana revisar llums, estat de la lluna davantera i posterior i cristalls i panys de les portes, correcte estat de l’equipament de seguretat com a triangles, armilles, roda i llums de recanvi, kits d’assistència, etc.

Nissan ofereix als seus clients la gratuïtat de la revisió, incloent 20 punts funcionals, diagnosi electrònica de bateria i motor. Així mateix la campanya inclou preus tancats amb descompte per a canvi d’oli i filtres; oferta personalitzada per a canvi de pneumàtics de la marca Continental, incloent en l’oferta una assegurança gratuïta d’un any per als pneumàtics adquirits; descompte en pastilles de fre i amortidors segons model, descompte en la revisió i neteja del sistema de climatització. Nissan ofereix als clients que així el desen un preu especial per a portabicicletas. L’oferta inclou uns auriculars sense fils de regal als clients que realitzin la seva revisió en un Taller Oficial Nissan abans del 31 d’agost o fins a fi d’existències

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací