12.000 persones han passat per el Festival Peníscola From Satge 2019

374

Actualitat Diària

La primera edició del Festival Peníscola From Stage diu adéu a nou dies de concerts i xous d’alt nivell amb un balanç “positiu”. Unes 12.000 persones han passat des del passat dia 17 pel recinte de la platja sud de Peníscola per a gaudir dels concerts i xous de primeres figures de la música i l’art en un menú eclèctic que es conformarà com a sant i senya del festival.

El director del PFS, Héctor Olaria, explica que “ha estat una primera gran edició, amb una ciutat bolcada amb el festival i públic procedent no només de Castelló sinó d’altres províncies, que ha vibrat amb les propostes d’aquest 2019”.

El balanç, diu, ha estat “positiu”, malgrat la cancel·lació, per motius aliens a l’organització, metges a causa del seu accident a Costa Rica, en el cas del violinista Llaura Malikian, i la suspensió de manera unilateral de la cita amb Aitana per les condicions meteorològiques de vent i pluja. “Ha estat una proposta rodona, per a tots els públics”, ha apuntat el director.
L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha assenyalat que “s’ha aconseguit fer un primer pas important amb l’aposta per aquest festival”. “Continuarem apostant per la seva consolidació i creixement atesos els criteris de qualitat per a oferir una proposta atractiva que fidelice al visitant i converteixi el PFS en una cita per a repetir”.
Amaia va arrencar cicle enamorant al seu públic. La eurovisiva i exconcursante d’Operació Triomf va enlluernar a la seva audiència, mostrant les credencials dels seus primers passos en la indústria de l’entreteniment amb aquest pop «senzill i bonic», que connecta tendències actuals amb clàssics de generacions anteriors, i que va cuinar al piano, guitarra i solo a la veu amb les seves hits corejats a viva veu pels seus fans.

El mestratge de Sara Baras va posar al públic del Peníscola From Stage en peus. Les seves Ombres, màgiques, amb les quals celebra els 20 anys en escena, revelen una carrera plena de blancs i negres, vermells i celestes, que van dominar amb l’art de la bailora la nit peñíscolana.

En l’equador del Peníscola From Stage, i amb el pop i el rock dels Secrets i el seu Deixa’m; i de Revòlver, amb El frec de la teva pell,i es va deslligar la bogeria col·lectiva de diverses generacions de públic. Amb un gairebé ple, les bandes d’Álvaro Urquijo i Carlos Goñi van sumir al seu públic en un viatge al passat plagat de records i de cançons de tota una vida.
El follet de Diego L’Escamarlà va prendre el Peníscola From Stage. Les atmosferes de les seves Llàgrimes negres en el seu 15è aniversari van rememorar el mà a mà entre el jazz de Bec Valdés i el flamenc més pur de l’artista, que, una vegada més, va demostrar que és gran sobre les taules, amb un públic lliurat al seu canti acompanyat d’una banda de 10.
En la recta final, l’electrònica es va ensenyorir del castell amb una Miss Kittin que va fer seu això de danseu danseu tota la nit sota l’influx de la lluna, amb loops de tecno i house que van fer vibrar fins a a el més pintat, juntament amb un Edu Imbernón que ho va donar tot en la pista amb sons contemporanis per al ball. Al costat d’ells, Gameboyz, Juanita Ramirez i l’E2A Team.

I tancant, en la nit del diumenge, un Cantajuego per a tota la família que va fer el diumenge a la nit que majors i petits alcessin les mans a l’aire amb diversió a dolls hipnotitzats per els

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací