10.000 persones visiten la Fira Medieval d’Onda generant un impacte econòmic d’un milió d’euros

249

Actualitat Diària

La Fira Medieval d’Onda ha arribat a la seva fi amb un balanç positiu quant a afluència de visitants durant el passat cap de setmana, xifrats segons la policia local en més de 10.000 persones. L’impacte econòmic de l’esdeveniment ha estat pròxim al milió d’euros i l’ocupació en restaurants i hotels ha arribat al 100%. Tot això malgrat les altes temperatures registrades durant els tres dies per l’onada de calor.

La cita ha aconseguit atreure el turisme de costa de la província, de nacionalitat espanyola, francesa i anglesa, principalment. Tal com ha destacat María Baila, regidora de Promoció Econòmica, “Onda aposta per fomentar el turisme, per la qual cosa s’ha invertit esforç a promocionar la nostra ciutat al llarg de la costa de Castelló”. I afirma, “aquest equip de Govern continuarà treballant per a donar a conèixer l’oferta i experiències que ofereix Onda i atreure cada vegada més afluència de públic”.

Així mateix, alguns restaurants d’Onda han ofert a visitants i autòctons un menú especial amb picada d’ullet medieval. “Aquesta oferta gastronòmica ha funcionat molt bé aconseguint que no només s’omplin els restaurants pròxims al centre històric”, ha subratllat Balla.

Fira sense incidents

D’altra banda, també ha participat en la roda de premsa el comissari de Policia Local d’Onda, Miguel Ángel Izquierdo, qui ha destacat que “malgrat l’onada de calor la Fira ha transcorregut sense incidents i s’ha reforçat el dispositiu de seguretat amb 25 efectius policials concentrats en el centre històric”.

Esquerre ha afegit que “quedava reservada la seguretat a nivell d’emergència 4, revisant vehicles en pàrquings dels voltants de la Fira Medieval”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací