Ximo Forner (Migcampista del CD Castelló) “Portar deu partits consecutius sense perdre vol dir que les coses s’estan fent be”

86
Ximo Forner, migcampista del Castelló, ha assegurat aquest dijous que “portar deu partits consecutius sense perdre vol dir que les coses s’estan fent bé”. Enrere queda aquell 14 de setembre quan el conjunt albinegre caure per la mínima al camp del Sogorb (1-0). “En aquestes lligues tan igualades, l’important és no perdre i puntuar tots els caps de setmana”, ha afegit.

El futbolista d’Almenara diu que “és molt important estar a prop dels llocs de dalt”, per així més endavant “donar el salt a les quatre primeres places”. I les intencions per a aquest diumenge (17.00 hores) contra el Paterna a Castalia. “Tocarà guanyar els tres punts per fer bo el punt sumat en el camp del Crevillent”, ha apuntat.

Ximo Forner, que igual que la resta de companys es vol mantenir al marge dels problemes extraesportius que envolten el club de la capital de la Plana, va dir que “els jugadors estem centrats en entrenar i jugar els diumenges”, i sí que va voler destacar que l’equip “nota molt l’afecte especial de la grada a l’hora de jugar els partits”.