Vuit nous operaris de la borsa de treball de l’Ajuntament de Segorbe s’incorporen avui a les brigades

477

Vuit nous operaris de la borsa de treball de l’Ajuntament de Segorbe s’incorporen avui a les brigades, per tal de reforçar el treball de cara a la temporada estival.

Dos d’ells s’uniran a la brigada d’obres i serveis en la reparació de carrers, voreres i neteja de fonts, mentre que sis operaris s’encarregaran del condicionament dels paratges naturals que envolten la població, per adequar i evitar en la mesura possible el risc d’incendis. Tots ells estan contractats en règim de jornada completa, pel termini de tres mesos.

Des de la creació de les borses de treball per a aquest 2017, en què es va tenir en compte l’ampliació del pressupost per ser una demanda ciutadana en els pressupostos participatius, ja s’ha ofert treball temporal a 26 persones entre les dues brigades.

Les borses de treball es van crear el passat mes de març, producte de dos processos de concurs-oposició, amb total transparència i igualtat d’oportunitats. El regidor de Personal, Luis Gil, explica que s’està tractant de donar ocupació al major nombre de persones procedents d’aquestes bosses, encara que li agradaria que l’Ajuntament pogués crear ocupació duradora i estable, el que està limitat per les traves que imposa la Llei de Racionalització i Sostenibilitat Financera del govern estatal.