Vinaròs tornarà a ser seu d’una de les sis proves del campionat d’Espanya “d’Enduro”

438

Vinaròs tornarà a ser seu d’una de les sis proves del Campionat d’Espanya d’Enduro els propers 28 i 29 de març repetint l’experiència de fa tres anys i amb una de les tres especials a desenvolupar en el marc de la platja de Fora Forat.

Javier Castejón, president del Motoclub Vinaròs, recordava que “després de la primera experiència fa tres anys ara volem repetir per poder portar el nom de la ciutat i del nostre club a tots els racons del nostre país”.

Castejón donava a conèixer que “hem modificat els recorreguts de les especials perquè siguin més durs, amb una major exigència per als pilots i celebrant una d’elles en el marc incomparable de la platja de Fora Forat”. Des del Motoclub Vinaròs es destacava que “Vinaròs acull la segona prova del Campionat d’Espanya, un circuit format per només sis proves”.

Per la seva banda el pilot Joan Barreda es mostrava orgullós de poder comptar “amb un Motoclub excel·lent, una Federació que recolza la prova així com unes institucions públiques que col·laboren”. Barreda recordava “l’encant de poder celebrar una especial a la platja, fet que és molt poc freqüent”.

També intervenia José Luis Berenguer, president de la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana, que agraïa “l’Ajuntament i la Diputació el seu suport incondicional a la feina feta pel Motoclub, una unió que permet aconseguir grans resultats”.

L’alcalde de Vinaròs, Juan Bautista Juan, tancava la presentació de la prova reafirmant el suport de l’Ajuntament a aquesta prova, al club i assenyalava que “quan hi ha un projecte potent per a la ciutat sempre ens trobaran i després de l’experiència de fa tres anys des de l’Ajuntament no dubtem en tornar a apostar per la col·laboració amb el Motoclub “.