‘Villarreal CF Soccer Hunters’ ja ha arribat

100

El videojoc per a plataformes mòbils ‘Vila-real CF Soccer Hunters’ ja està disponible, tant per a Android com per IOS. L’app s’ha presentat aquest migdia a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva i l’acte ha comptat amb la presència d’Omar Serralvo com a representant de Vampirako Studio, Abraham Girao per l’associació Conquerint Graons, Joan Antón de Sales com a Responsable d’Expansió i desenvolupament de l’Àrea Internacional del Vila-real CF, i Toni Castelló del Comitè Organitzador de la Fira d’Innovació ‘Destaca 2016’, que es durà a terme a Vila-real els dies 23, 24 i 25 de novembre. Precisament en aquesta Fira ‘Destaca 2016’, el Vila-real CF estarà present donant a conèixer aquest innovador videojoc per a plataformes mòbils.

Un videojoc amb valors com el respecte o l’educació

‘Vila-real CF Soccer Hunters’ és un videojoc que s’allunya del convencional, ja que inculca valors com el respecte o l’educació. Tot amb una finalitat: salvar el món del futbol. A més, també hi ha un divertit trivial de preguntes sobre el Vila-real i moltes més sorpreses i aventures que es poden descobrir descarregant.

Gratuït, però amb un fi solidari

El videojoc és gratuït, però també té un fi solidari dels ingressos que generi a través dels suplements extres i del marxandatge. El Vila-real CF cedirà íntegrament la seva part dels ingressos a favor de l’associació Conquerint Graons, que va ser fundada per afectats de distròfia muscular de Cintures LGMD-1F, i amb la que porta col·laborant molt de temps a diferents iniciatives. De fet, el vicepresident de Conquerint Graons, Abraham Girao, ha format part activament en la creació d’aquest videojoc per part d’Omar Serralvo, de Vampirako Studio.

Ja disponible per IOS i Android

El videojoc ‘Vila-real CF Soccer Hunters’ ja es pot descarregar tant per Android com per IOS:

IOS: goo.gl/qUDOaX
Android: goo.gl/n1mhP4

A més, l’app oficial del Villarreal CF també oferirà pròximament la possibilitat als seus usuaris de descarregar-lo.