Vilafames, La Pobla Tornesa, Vall d’Alba, Cabanes i Borriol seràn protagonistes de “Endavant Provincia” en el partit Villarreal vs Sevilla

641

Vilafamés, la Pobla Tornesa, Vall d’Alba, Cabanes i Borriol seran protagonistes d’Endavant Província en el pròxim partit de Lliga davant el Sevilla FC a El Madrigal (diumenge, 17.00 hores). La iniciativa, nascuda amb el ferm de promocionar el turisme a la província de Castelló, continua amb el seu exitós recorregut després de donar a conèixer a Vinaròs, Onda, Peníscola, la Vall d’Uixó, Borriana, Nules, Almassora, Vila-real, Benicarló , Sogorb, Navaixes, Altura, Castellnovo i Betxí.

L’acte de presentació s’ha fet aquest matí a la Sala Quatre Cantons de Vilafamés i va comptar amb la presència del vicepresident del Vila-real CF, José Manuel Llaneza, així com amb la de l’alcalde de Vilafamés, José Pons, la de l’alcalde de Vall d’Alba , Francisco Martínez, la de l’alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, i amb la del regidor d’Esports de Borriol, Quino Serrano. El que no va poder assistir a l’acte per motius professionals va ser l’alcalde de la Pobla Tornesa. Tots els alcaldes veuran en directe el partit al costat dels presidents dels dos clubs a la Llotja VIP del Madrigal.

Vilafamés, la Pobla Tornesa, Vall d’Alba, Cabanes i Borriol aprofitaran el duel de Lliga per donar a conèixer els seus atractius turístics, gastronòmics, culturals i comercials. A més, fora de l’estadi El Madrigal s’instal·laran carpes en les que es repartirà material promocional i es realitzarà una degustació amb productes típics de les localitats. Al descans del partit s’emetrà un espot al vídeo marcador i durant tota la setmana estarà a la web del Vila-real CF.