Vila-real aligera el pagament de factures a proveidors

137

Després de l’aprovació del pagament d’aquestes factures, i una modificació del crèdit, el portaveu popular ha saltat. “Vostès li volen amagar informació als veïns” ha expressat Folgado. A més, ha criticat que els diners que s’ha estalviat i que podria destinar al foment de l’ocupació que ascendeix a 430.000 euros, s’hagi enviat “a publicitat i propaganda”, i ha titllat l’equip de Govern de “pretensiosos”.

L’alcalde, José Benlloch li ha contestat i ha expressat que no podia “tolerar aquest comportament” el de “una persona que ha donat suport a l’antic alcalde que ara està sent investigat” i s’ha mostrat “al·lucinat” perquè “gent com vostè encara segueixi en política “.

Una discussió que ha arribat després que els populars i Ciutadans s’hagin abstingut de votar a favor d’aquest pagament “no perquè no vulguin que es dugui a terme” sinó perquè reneguen “del retard de molt temps” amb algunes factures de “fa tres anys “.

Pagar “abans que acabi l’any”

L’alcalde i la regidora d’Hisenda, Sabina Escrig han volgut “disculpar-se” davant d’aquestes empreses i han assegurat que volen fer el pagament “abans que acabi l’any”. Així doncs, Benlloch assegura que l’equip de Govern “treballa per millorar la ciutat i per posar a Vila-real al mapa” i això també “té un cost”. En aquest sentit, Escrig ha assegurat que estan treballant “a contrarellotge amb l’únic objectiu de fer créixer la ciutat i de beneficiar les empreses locals que són les que generen ocupació i llocs de treball”.

Conveni amb la Fundació Sant Pasqual

També cal destacar que en aquest ple s’ha acceptat la inclusió de la Fundació Sant Pasqual a la “comptabilitat municipal” perquè per a ells és més fàcil, i se’ls aportaran els 15.000 euros del conveni que existeix entre l’entitat i el consistori pròximament. Cal destacar que aquesta fundació està formada per tres òrgans, i que el tercer és la Diputació de Castelló