Víctor Ruiz (Jugador del VillarrealCF) “L’athletic està en el nostre mateix nivell”

90

Víctor Ruiz, ha aprofitat la segona aturada de seleccions per fer repàs del que va de temporada. El català es va referir a les dues derrotes consecutives que va patir l’equip abans de vèncer el Betis. “Es va armar una mica de enrenou per les dues derrotes consecutives, però des de dins del vestidor hi havia molta tranquil·litat perquè sabíem en el que havíem fallat. El corregim i esperem que no torni a succeir”, va explicar. Víctor Ruiz també s’ha referit a la propera trobada de Laliga Santander a San Mamés: “L’Athletic està en el nostre mateix nivell. En el seu camp té un poder molt gran. Intentarem sumar un bon resultat”.

A nivell defensiu, el Submarí sembla estar blindat, ja que és l’equip menys golejat de Laliga Santander amb set gols encaixats en 11 jornades. Gran part de culpa la té el propi Víctor Ruiz, qui s’està erigint com un dels millors centrals del campionat. Ell mateix va tractar de valorar-ho tant a nivell individual com col·lectiu. “Es nota el fet de portar molt de temps junts. Ens compenetrem molt bé i això ajuda a que encaixem menys gols. Estem segurs enrere. Els números estan aquí”, ha argumentat.

Víctor Ruiz va ser el futbolista que més minuts va acumular la temporada passada i en aquesta porta camí de repetir aquesta dada. “Un sempre vol jugar. Em trobo molt bé. El fet de jugar molts partits seguits em beneficia pel meu físic. Estic encantat de seguir així”, ha recalcat.

Pel que fa als objectius del Vila-real en Laliga Santander, el jugador groc es va mostrar caut i realista en comentar que “hi ha tres equips per sobre de la resta i després hi ha altres tres o quatre que lluitaran per aquesta quarta plaça”. “No cal renunciar a res, però segur que serà semblant al de l’any passat. La intenció és mantenir-nos allà dalt fins al final. Volem repetir aquesta quarta plaça, tot i que sabem que no serà fàcil. És aviat encara per treure alguna conclusió “, ha comentat.