Victor Ruiz (Defensa del Villarreal CF) “Sabem que la semifinal és a prop , però ens hem de centrar en guanyar-li al Granada”

445

El defensa català del Vila-real, Víctor Ruiz, es va mostrar molt il·lusionat amb la propera semifinal de Copa del Rei davant el Barcelona, però va advertir que l’equip s’ha de centrar en el compromís de Lliga davant el Granada d’aquest dissabte: “Sabem que la semifinal és a prop , però ens hem de centrar en guanyar-li al Granada perquè ja tindrem temps de pensar en el Barcelona. Els partits de casa són importantíssims per seguir estant allà dalt. El Granada no està en el seu millor moment, però està necessitat i segur que oferirà un gran rendiment .

Per al 15′ groc el Submarí ja va demostrar que pot plantar cara al Barcelona en el partit de diumenge passat que va suposar la fi de l’espectacular ratxa de 18 partits sense perdre de l’equip de Marcelino. Era el partit més complicat dels últims. Va ser una llàstima perdre perquè la ratxa era boníssima, però això no vol dir que no haguem de seguir com fins ara. Estem contents tot i el resultat de 3-2. L’equip va donar la cara en tot moment. Cal intentar seguir amb aquesta idea d’anar sumant punts per estar a dalt. No cal obsessionar-se amb les ratxes i sí anar a poc a poc “, va advertir.

Víctor Ruiz ha assegurat que aquest és el camí a seguir en la semifinal davant el Barça, però va advertir que a doble partit serà molt complicat eliminar el conjunt blaugrana: “Sabem que serà complicat. No és el mateix plantar-li cara al Barça a doble partit. Tindrem les nostres opcions i hem de aprofitar-les. Ells són conscients que som un bon equip i segur que no sortiran relaxats. Ens queda un pas per entrar a la final i ningú regala res “.

Finalment, el central augura un gran espectacle: “És una eliminatòria atractiva, sobretot per a l’espectador. L’altre dia vam donar un avanç del que pot ser i esperem que aquesta vegada sigui igual, però amb victòria nostra