Vicente Sales “Per culpa d’un govern aficionat tornem al punt de partida a l’Arxiu Provincial”

464
El portaveu del PP a la província de Castelló, Vicent Sales, ha lamentat avui el “caos de PSOE i Compromís que ha provocat que la província segueixi sense comptar amb un Arxiu Provincial”.

Malgrat el compromís del Govern d’Espanya, que ha invertit 140.000 euros en el projecte per convertir l’antic edifici del CAU a un Arxiu Provincial de primer nivell. No obstant això, “i amb aquest estudi ja fet, un govern aficionat ha provocat que estiguem en el punt de partida”, tal com ha lamentat Sales.

El responsable popular explica que “fins el mateix Síndic de Greuges ha hagut d’intervenir i ha demanat a la Conselleria que solucioni els problemes que hi ha en matèria escolar a la zona de l’UJI”. Aquesta manca de gestió també ha fet que “es perdi temps en què Castelló aconsegueixi tenir un Arxiu Provincial”.

I és que un cop fet l’estudi, PSOE i Compromís ha demanat al Ministeri recuperar el solar sobre el qual s’anava a construir l’arxiu i, a més, dins del seu improvisació, han intentat que l’UJI també aportés uns terrenys.

La incapacitat de gestió de PSOE i Compromís ha fet que es retrocedeixi a la casella de sortida “i cap dels problemes que havia s’hagi solucionat”.