Vicente Montesinos (President del Castelló) “Desitjem que a l’any del centenari el club ja estiga en el futbol profesional”

491

El grup format pels futbolistes Pablo Hernández i Ángel Dealbert costat de l’empresari castellonenc Vicente Montesinos ha recuperat per a Castelló un club que des que el va vendre Antonio Bonet -i excepte el breu període de l’empresari de Figueroles Fernando Miralles- ha estat en mans alienes a la província. El pas de Castellnou, primer, i David Cruz, després, van deixar al Castelló a Tercera Divisió ia la vora de la mort, d’on tracten ara de treure-impulsats per un sentiment que el nou president, Vicente Montesinos (Castelló, 1971), personifica a la perfecció.

Vicente Montesinos(President del Castelló) ha concedit una entrevista per al periodic El Mundo Castellón al dia, en la que va comentar que sense l’afició el conjunt albinegre no seria res. A mes, també va comentar que l’any del centenari del conjunt “orellut” la nova directiva del Castelló desitja que l’equip ja estiba en el futbol profesional.