Vicente Montesinos es converteix en el nou president del Castelló

2731

La notícia més esperada pel albinegrismo es va produir aquesta tarda. I és que els futbolistes Pablo Hernández (del Leeds United) i Ángel Dealbert (del Lugo), tots dos exjugadors tots dos del Castelló, han accedit aquest dilluns a la gestió del club castellonenc a través de l’empresa ‘Capital Albinegro’ després de la dimissió com president de David Cruz. Aquest dimarts a partir de les 13.00 hores es donaran molts més detalls en la roda de premsa que tindrà lloc a la sala de premsa de l’Estadi Castalia.

També formen part d’aquest grup destacats empresaris castellonencs com Vicente Montesinos i Javier Heredia, així com Jordi Bruixola, ex-director general del club castellonenc i ex executiu del València CF i Pepe Mascarell, ex-cap d’esports de Canal 9 i Antena 3.

En el comunicat que han fet oficial, l’empresa explica que ha accedit aquest dilluns “al control del consell d’administració del club castellonenc” i que en virtut d’aquest acord Vicente Montesinos “s’ha convertit en el nou president del Castelló”. El primer objectiu d’aquest nou grup serà “elaborar un pla de sanejament que atorgui viabilitat a una entitat llastrada pels seus deutes amb Hisenda així com pels impagaments a jugadors i personal”.

‘Capital Albinegro’ pretén, segons el comunicat, “redreçar el rumb d’un club gairebé centenari que durant les últimes sis campanyes no ha pogut abandonar la Tercera Divisió”. “El fins ara màxim mandatari, David Cruz, abandona l’entitat, i serà la societat en la qual participen els dos futbolistes, la que gestioni el club”, anuncien.