Vicente Montesinos “El moment del Castelló és crític però al final hem aconseguit el que portem tants mesos barallant”

769

A la taula, davant els periodistes, es trobaven dos exjugadors del Castelló amb una dilatada trajectòria, Pablo Hernández i Ángel Dealbert, al costat del nou president, Vicente Montesinos, i Jordi Bruixola, director general. Acompanyant-los, Alfonso Hernández, pare de Pau.

Jordi Bruixola es va dirigir als presents presentant als nous gestors del CD Castelló descobrint també a dos homes que treballaran colze a colze amb ells: Pepe Mascarell i Javier Heredia. El primer s’encarregarà de l’àrea de màrqueting i el segon de la parcel·la social. “Portem travant molt de temps per buscar una solució per al Castelló. Me’n vaig anar del club sense dir res, però retorn amb una tremenda il·lusió. Sé que l’afició està patint però tornem per donar-los solucions i que se sentin orgulloses del seu club “.

A continuació va prendre la paraula Vicente Montesinos. “El moment del club és crític però al final hem aconseguit el que portem tants mesos barallant sense descans i ahir vam tancar l’acord en una notaria”.