Vicente Guillamon denuncia que a Tinença d’Alcaldia del Grau de Castelló ha estat tancada durant tota la setmana

525
El regidor popular, Vicente Guillamón, ha criticat el tancament de la Tinença d’Alcaldia del Grau durant tota la Setmana Santa i Pasqua, “amb l’inconvenient que aquest tancament ha suposat per a veïns i visitants que no trobaven cap punt de referència on dirigir-se per informar-se de les activitats o per localitzar amb urgència als agents de la Policia Local “.

Guillamón recorda que en altres dates puntuals, on es preveu gran nombre de visitants, el bipartit sí que ha accedit a obrir-la, “com va fer en les últimes festes de Sant Pere, perquè contribueix a donar servei immediat i personalitzat a la ciutadania”.

Els populars, que vénen reivindicant la seva obertura les 24 hores durant tot l’any, insisteixen que sempre ha estat un punt de referència per a veïns i visitants, al Pas Buenavista, en cas de necessitar interposar denúncies o de necessitar atenció personal urgent. A més, “contribueix a donar sensació de seguretat a la zona i els veïns ho agraeixen”, matisa Guillamón.

D’altra banda, el regidor popular s’ha fet ressò del malestar de les confraries del Grau, qui malgrat sol·licitar per escrit a l’alcaldessa que s’impedís l’aparcament de cotxes davant del magatzem on es guarden els passos de les processons, aquesta encara no ha respost a la seva sol·licitud.

“Una alcaldessa absent i una falta de previsió i deixadesa absoluta, per part del bipartit, que va fer que el Divendres Sant les confraries acudissin a la Tinença d’Alcaldia a la recerca d’una solució i, en veure-la tancada, ens van demanar a nosaltres col·laboració per cridar als agents de la policia i que aquests s’encarreguessin de desallotjar de cotxes del carrer, perquè no podien treure les peanyes que havien de sortir a les processons de Setmana Santa “.