UPyD Vall d’Uixó demana la creació d’una xarxa de parcs “pipican” a la Vall d’Uixó

385

Unió Progrés i Democràcia (UPyD) a Vall d’Uxó demana la creació d’una xarxa de parcs pipican’ a Vall d’Uxó. Considera el partit que la recollida dels excrements dels gossos al carrer és una assignatura pendent per a la gran quantitat de veïns de la localitat.

En aquest sentit, UPyD creu que l’Ajuntament de la localitat pot fer alguna cosa més‘, a part d’únicament posar les corresponents sancions als veïns que deixin abandonats els excrements dels seus animals de companyia, com podria ser la creació d’una xarxa de parcs pipicans’ per a gossos pel municipi.

Dur a terme aquestes infraestructura no suposaria una gran despesa per al consistori, asseguren des del partit magenta, ja que es podrien realitzar asseguren, dins dels diferents parcs repartits per la localitat, o en terrenys de titularitat municipal confrontants a la localitat.

D’altra banda, UPyD reclama i posa en valor les campanyes de conscienciació per a tots els propietaris de mascotes, juntament amb xerrades als centres escolars, on explicar als menors de la localitat, el respecte i cura de les nostres mascotes.

Benjamí Marc, delegat comarcal d’UPyD a la zona, ha indicat que, “tots els ciutadans haurien de complir amb la seva obligació de recollir els excrements de les seves mascotes i contribuir a que el nostre municipi estigui net, però l’Ajuntament ha de facilitar les infraestructures i mitjans necessaris, per al correcte compliment d’aquesta obligació .