UPyD Vall d’Uixó considera que l’ajuntament de la Vall hauria de posar en funcionament un programa d’horts urbans

405
“UPyD” (Unió Progrés i Democràcia) considera que l’Ajuntament de la Vall d’Uixó hauria de posar en funcionament un programa d’horts urbans.

Aquest programa, segons UPyD, “permetria aprofitar els terrenys en desús, s’obtindria una rehabilitació urbana ecològica i més afavoriria que certs col·lectius desfavorits, poguessin fer ús i gaudi d’ells, ja que d’altra manera no obtindrien accés als mateixos”.

D’altra banda, des UPyD defensen que la creació d’aquests horts contribuiria a que es “promoguessin valors com la sostenibilitat i sostenibilitat dels recursos, així com les bones pràctiques de cultiu i fomentaria la conscienciació mediambiental alhora que es reforçarien les relacions socials i la convivència intergeneracional “.

Per últim queda afegir, que tal com ha indicat Benjamin Marc (Delegat comarcal d’UPyD) “per poder posar en marxa aquest projecte, ha d’haver una voluntat política al municipi i un reconeixement normatiu dels horts urbans, que haurien de formar part de la xarxa d’espais verds. Per això, demanem un esforç a l’Ajuntament, per poder posar en marxa aquest projecte i millorar l’aspecte dels terrenys abandonats “.