UPyD reclama a educació que inicie les obres de rehabilitació del col.legi “Regina Violant” d’Almassora

424
UPyD de la Comunitat Valenciana reclama a la Conselleria d’Educació que iniciï ja les obres de rehabilitació del col·legi públic d’Educació Infantil i Primària Regina Violant d’Almassora amb l’objectiu d’eliminar els barracons.

Així, el candidat d’UPyD a les Corts Valencianes per la província de Castelló, Juan Emilio Adrián, assegura que “els pares dels alumnes han perdut la paciència, i amb raó”. Adrián ha participat aquesta tarda a la concentració convocada per l’AMPA del centre juntament amb Karim Pérez, responsable del partit a la localitat.

La formació magenta recorda que tot i successius anuncis d’aprovació i licitació d’obres a l’escola, els retards es vénen acumulant en els últims anys. El malbaratament i la fallida de la Generalitat la paguen en carn pròpia els escolars que estudien en barracons i col·legis envellits“, destaca Adrián.

El candidat subratlla que els pares de l’escola pública tenen dret a tenir les instal·lacions en condicions perquè els seus fills estudiïn, i els pares dels centres concertats tenen dret a la gratuïtat de l’ensenyament i no pagar costos addicionals, ja que els diners que reben aquests centres de la Conselleria s’utilitzi correctament .