UPyD presenta el seu programa electoral i la seva llista electoral a l’ajuntament de la Vall d’Uixó

766
El Consell de Direcció d’Unió Progrés i Democràcia, a proposta del Consell Territorial de la Comunitat Valenciana, va ratificar en la seva última reunió, el programa electoral i la llista electoral a l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, presentada per la Delegació Comarcal de la zona.

D’aquesta manera, la Vall d’Uxó se suma a les localitats d’Almassora, Castelló i Benicàssim que, de moment, des de la formació liderada per Rosa Díez han anunciat que es presentaran en les pròximes eleccions municipals.

Amb aquest tràmit UPyD ratifica la seva participació en les eleccions municipals de la Vall d’Uixó a celebrar al mes de maig, i el cap de llista proposat Benjamí Marc.

El candidat d’Unió Progrés i Democràcia a l’Ajuntament de la Vall d’Uxó, és un veterà del partit magenta, ja que es troba afiliat al mateix des de 2008 i ha col·laborat activament en el mateix.

Amb 36 anys d’edat i natural de la localitat, és Enginyer Tècnic en Informàtica de Gestió i compta amb un màster en Seguretat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions, així com l’habilitació de Director de Seguretat expedida pel Ministeri de l’Interior . Des que va finalitzar els seus estudis universitaris desenvolupa la seva activitat professional en el sector financer de la localitat. Habitualment ve publicant al seu bloc bmarnau.es, la seva activitat en el partit.

Finalment, segons ha manifestat Benjamí Marc (Candidat a l’Alcaldia de la Vall d’Uxó) “la proclamació de la candidatura d’UPyD a la Vall d’Uxó, ha estat possible gràcies al gran treball i esforç realitzat per tota la gent que compon el partit a la localitat. Aquest fet no fa més que renovar la nostra il·lusió, per poder oferir als veïns de la Vall d’Uixó, una veritable alternativa a l’actual política municipal. Us convidem a tots a accedir al Facebook de UPyD la Vall d’Uxó, i conèixer les nostres propostes a la localitat “.