UPyD considera que es imprescindible la creació d’un pla de manteniment i neteja per mantindre carrers , platges i l’entorn natural

397
UPyD considera que és imprescindible la creació d’un pla de manteniment i neteja per mantenir els carrers, platges i l’entorn natural del municipi en perfectes condicions.

UPyD destaca que “instal·lacions públiques inaugurades no fa massa temps, presenten un estat de deixadesa i abandonament per part de l’Ajuntament de la localitat que les han convertit d’icones turístiques de Benicàssim, en estructures envellides i deteriorades, com és el cas del passeig marítim de fusta a la platja dels Terrers “.

Unió Progrés i Democràcia ha comprovat “que l’esmentat passeig es troba molt malmès pel pas del temps, amb lames de fusta soltes i algunes trencades que no han estat reparades, ni envernissades, des de la seva inauguració fa uns anys, tot i el rentat de cara al que aquesta sent sotmesa aquesta zona, a causa sobretot, a la proximitat de les eleccions municipals “.

La formació magenta considera “aquestes reparacions com un rentat de cara, són insuficients, no cobreixen la totalitat del passeig. I el passat mes de desembre UPyD ja va denunciar l’estat en què estava l’entorn de la Torrassa i hem comprovat que no s’ha iniciat cap treball de reparació en l’esmentat espai “.

Per últim, Antonio Ramón (delegat local a Benicàssim) ha manifestat que “Benicàssim necessita un pla estratègic de manteniment i neteja urbana, Unió Progrés i Democràcia ho promourà, per aconseguir una localitat atractiva als nostres visitants”.